Огляд на Simply Organic, Onion Powder, Спеції, 85 г

Simply Organic, Onion Powder

Огляд на Simply Organic, Onion Powder, Спеції, 85 г

Simply Organic, Onion Powder

Опис

Виразно сильний смак цибулі незамінний на кухні. Його теплий, солодкий і солоний аромат сяє в більшості солоних страв. Він випускається у декількох зручних сушених формах: пластівці, гранули, порошок та скибочки.

Спосіб поїсти. Спосіб життя.

Ми тут, щоб наповнити ваше життя чесною і доброю їжею. Таку їжу, яку ви пам’ятаєте, глибоко в собі. Свіжий. Цілісний. Насичений смаком і життям. Його можна знайти тільки в продуктах органічного виробництва.

Рекомендоване використання

Цибульний порошок: Як і гранули, цибульний порошок надає смак та аромат, але не текстуру. Це особливо добре для соусів і соусів, консервів, м’яса, прянощів, супів та спредів. Додавайте безпосередньо до більшості продуктів або зволожуйте, змішуючи з достатньою кількістю прохолодної води, щоб вийшла гладка паста. Замість однієї свіжої цибулі використовуйте 1-1/3 столової ложки цибульного порошку.

Використовуйте цибулю, якщо ви хочете у своєму рецепті смак цибулі, аромат і деяку текстуру. Вони добре працюють у запіканках, супах, соусах, м’ясних рулетах, овочевих стравах, смачних стравах, хлібі та начинках.

Органічна цибуля

Simply Organic, Onion Powder, Спеції, 85 г
(4.9)
402 грн
Доставлення