Огляд на Simply Organic, Curry Powder, Спеції, 85 гр

Simply Organic, Curry Powder

Огляд на Simply Organic, Curry Powder, Спеції, 85 гр

Simply Organic, Curry Powder

Опис

В Індії порошок каррі майже завжди виготовляється на місці з унікальною сумішшю спецій, які вибирає кухар. Ви можете зробити те саме, коли надихає час і дозволяє годину. Або ви також можете покластися на один із цих порошків каррі, щоб у будь-яку годину створити справжню індійську страву.

Рекомендоване використання

- Додати до м'ясного та овочевого рагу. - Використовуйте для ароматизації овочів, приготованих на пару або пасерованих. - Використовуйте для ароматизації картоплі фрі. - Натріть або посипте курку, баранину чи морепродукти перед приготуванням на грилі чи запіканням. - Додати до рису або будь-якої зернової страви. - Використовуйте в раїтах чи соусах для занурення. - Додайте до рецептів м'ясних рулетів або квасолі або горіхових батонів, гамбургерів або овочевих гамбургерів. - Додати до салатів з картоплі та макаронів. - Використовуйте для створення маринадів для риби, м'яса, птиці, морепродуктів та тофу. - Додайте щипку-дві порошки каррі у салат з тунця або тофу.

Інші інгредієнти

Органічний коріандр, органічна куркума, органічна гірчиця, органічний тмин, органічний пажитник, органічна паприка, органічний кайенський, органічний кардамон, органічний мускатний горіх, органічна кориця, органічна гвоздика.

Склад:
Розмір порції: 1/4 чайної ложки (1,0 г)
Порцій у контейнері: 85
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Калорії0 
Калорії з жирів0 
Всього жиру0 р.0%
Насичених жирів0 р.0%
Транс-жирів0 р. 
Холестерин0 мг0%
Натрію0 мг0%
Загальний вуглевод1 р.0%
Харчові волокна0 р.0%
Сахарі0 р. 
Білок0 р. 
Вітамін О. 0%
Вітамін С 0%
Кальцій 0%
Залізо 0%
Відсоткові норми базуються на дієті з 2000 калорій.
Simply Organic, Curry Powder, Спеції, 85 гр
(4.9)
374 грн
Доставлення