Огляд на Now Foods, Raw Almond Flour, Мигдальне борошно, 284 г

Now Foods, Real Food Raw Almond Flour

Огляд на Now Foods, Raw Almond Flour, Мигдальне борошно, 284 г

Now Foods, Real Food Raw Almond Flour

Опис

Мигдаль - це не просто корисна закуска; вони також є відмінним доповненням до багатьох інших популярних продуктів харчування. Мигдаль також можна використовувати для приготування корисного та смачного борошна, яке можна замінити білим у практично будь -якому рецепті.

NOW Real Food Raw мигдальне борошно на 100% чисте, незбалансоване, без глютену та з низьким вмістом вуглеводів, що робить його здоровою та смачною альтернативою вибіленому білому борошну. Мигдальне борошно додає насичену текстуру та колір вашим улюбленим випічкам.

Свіжіші інгредієнти просто мають кращий смак, тому цей продукт упакований за технологією NOW Fresh Fill для максимального аромату та свіжості.

Оскільки ви - це те, що ви їсте, NOW Real Food прагне забезпечити смачні, здорові, натуральні та органічні продукти харчування з 1968 року. Ми незалежні, сімейні та пишаємось цим. Зберігайте це природним. Бути собою.

Рекомендоване використання

Замінюючи мигдальне борошно іншими борошнами, що використовуються в рецептах, використовуйте приблизно таку ж кількість мигдалевого борошна, але трохи зменшіть кількість рідини. Як і у більшості замінників рецептів, для отримання найкращих результатів може знадобитися деяке експериментування.

Інші інгредієнти

Сире мигдальне борошно (без ГМО).

Склад:
Розмір порції: 1/4 склянки (24 г)
Порцій в контейнері: близько 12
 Сума на порцію%Щоденна вартість*
Калорії140 
Калорії з жирів110 
Всього жиру12 років18%
Насичених жирів1 рік5%
Транс-жирів0 років 
Холестерин0 мг0%
Натрію0 мг0%
Калій170 мг5%
Загальний вуглевод4 роки1%
Харчові волокна3 роки12%
Цукри1 рік 
Білок5 років10%
Вітамін А. 0%
Вітамін С 0%
Кальцій 6%
Залізо 6%
* Відсоткові добові норми базуються на дієті з 2000 калорій.