Navitas Organics, Organic Chickpea Flour, Борошно, 283 г

Код: 40482
Фото товару Navitas Organics, Organic Chickpea Flour, Борошно, 283 г
Фото складу Navitas Organics, Organic Chickpea Flour, Борошно, 283 г
Фото використання Navitas Organics, Organic Chickpea Flour, Борошно, 283 г
Основне фото товара Navitas Organics, Organic Chickpea Flour, Борошно, 283 г
(5)
503 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Відкрийте для себе смачний і поживний світ нутового борошна! Це безглютенове борошно, виготовлене з високопоживних бобів гарбанцо, ідеально підходить для щоденного приготування та випічки. 100% ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Navitas Organics Борошно 283 г

Navitas Organics, Organic Chickpea Flour, Борошно, 283 г

Опис

Відкрийте для себе смачний і поживний світ нутового борошна! Це безглютенове борошно, виготовлене з високопоживних бобів гарбанцо, ідеально підходить для щоденного приготування та випічки. 100% органічне нутове борошно Navitas Organics ретельно перемелюється з нуту, вирощеного в США, що забезпечує сенсаційний м’який солодкий смак і неперевершену надтонку текстуру. Його абсорбуючі властивості роблять його ідеальним для випікання різноманітних продуктів, від печива та млинців до вегетаріанських гамбургерів і крекерів. Проявіть творчість на кухні з Navitas Organics Chickpea Fluur!

100% органічне нутове борошно М’який солодкий і горіховий смак; чудово підходить для солодкої та солоної випічки Вирощено в США

Століттями індійська та південноазіатська кухні використовували борошно з нуту як основний інгредієнт у багатьох стравах. Останнім часом він став улюбленою здоровою їжею на Заході завдяки багатим на поживні речовини та не містить глютену. Це борошно, яке також називають борошном із бобів гарбанцо, грамовим борошном і безаном, використовують у різних культурах. У Ніцці, Франція, сока — популярна вулична їжа, яку готують із нутового борошна та оливкової олії, в результаті чого виходять декадентські млинці. Між тим, besan ladoo - це індійська насолода, виготовлена ​​зі смаженого нутового борошна та топленого масла, сформованого в цукерку у формі кулі. Борошно з нуту також є універсальним для приготування як солодких, так і солоних страв, таких як оладки, овочеві оладки, каші та рагу. Це нутове борошно без вмісту глютену та зерна є неймовірно універсальним інгредієнтом, ідеальним для приготування крекерів, млинців, млинців, вегетаріанських гамбургерів, випічки та багато іншого.

Відкрийте для себе неперевершений смак і поживні переваги нутового борошна Navitas Organics! Це борошно виготовляється з найкращого органічного нуту, вирощеного в США. Завдяки насиченому, злегка солодкому та горіховому смаку це найсмачніше нутове борошно, яке ви знайдете будь-де. Це безглютенове борошно є чудовою альтернативою звичайному борошну не лише через його смак, але й тому, що воно наповнене основними поживними речовинами, такими як білок, мінерали та клітковина. Його природні властивості, подібні до глютену, роблять його універсальним інгредієнтом у веганських рецептах, і він забезпечує зв’язувальну здатність, схожу на яйце. Оновіть свою кулінарію за допомогою нутового борошна Navitas Organics і насолоджуйтеся його смаком у рецептах, які включають нутове борошно або як альтернативу без глютену.

Інгредієнт

Дозування

Універсальне, м’яке на смак і багате поживними речовинами нутове борошно Nativas Organics виготовляється з 100% тонко подрібненого цільного органічного нуту, який природно не містить глютену. Готуйте солодку або пікантну випічку, крекери, млинці, коржі, млинці, тісто для смаження тощо!

Крекери з нутового борошна Виготовляє прибл. 24 крекери

1 склянка нутового борошна Nativas Organics 3 ст. води 2 ст. оливкової олії 1 ч.л. розпушувача 1/2 ч.л. морська сіль Додаткове борошно для присипки

Розігрійте духовку до 350°F. Додайте всі інгредієнти в миску і перемішайте до поєднання. Сформуйте з тіста кулю, потім розплющіть у диск і покладіть на аркуш пергаментного паперу. Злегка посипте нутовим борошном і розкачайте товщиною 1/4 дюйма. Гострим ножем наріжте тісто на квадрати. Проколіть крекери виделкою, щоб зробити отвори. Помістіть тісто та пергамент на деко та випікайте 20-25 хвилин до золотистого кольору, дайте крекерам охолонути перед розділенням.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Борошно (Flour)
Navitas Organics, Cacao Powder, Какао порошок, 454 г
(4.8)
1117 грн
Доставлення
Navitas Organics, Organic Cacao Powder, Порошок Какао, 227 г
(4.9)
591 грн
Доставлення